Wellness Plus International - A step to a better health ... naturaly!

074-453-45-48 Suna Acum

Intrebari frecvente despre COLON CLEANSE

I: De ce sint fibrele alimentare atit de importante?

R: Fibrele alimentare sint vitale unui colon sanatos. Ele impiedica depunerile de mucus, toxine si reziduuri metabolice. Fibrele pastreaza colonul curat si intretin miscarea intestinelor, fibrele hranesc si mentin o flora intestinala sanatoasa.

I: Coaja de Psyllium din COLON CLEANSE este o fibra din boabe de griu?

R: Psyllium este o cereala fibroasa, chiar daca nu este inrudit cu griul. Psyllium- ul este un agent natural care provoaca masa fibroasa. Dupa ingerare, coaja semintei de Psyllium produce 60 pina la 70% fibra vegetala solubila, un volum de fibre de 8 ori mai mare decit cel produs prin consumul taritelor de ovaz. Pulberea de Psyllium se mareste de 50-60 de ori in stomac pentru a obtine aceasta masa de fibre, sau "materie grosiera".

I: Ce este fibra solubila COLON CLEANSE?

R: Coaja este compusa dintr-o fibra solubila numita semiceluloasa. Fibra solubila, prin expansiune, adauga masa, cantitate de fibra marita in stomac si absoarbe lichidele formind o masa gelatinoasa. Aceasta materie gelatinoasa stimuleaza contractiile musculare ritmice ale colonului. Contractiile musculare ritmice ale colonului sint responsabile de procesul de evacuare a rezidurilor din organism.

I: Fibra solubila din COLON CLEANSE regleaza nivelul de colesterol din organism?

R: In asociere cu un regim alimentar cu continut redus de grasimi saturate si colesterol, fibra solubila din COLON CLEANSE reduce riscul aparitiei bolilorcardio-vasculare. Colesterolul se ataseaza fibrelor alimentare si este eliminat din organism odata cu reziduurile metabolice. O doza de COLON CLEANSE furnizeaza 5 grame din cele 7 grame de fibra solubila necesara zilnic.

I: Care este modul in care fibra solubila din Psyllium curata colonul?

R: Psyllium-ul absoarbe toxinele din colon prin crearea unei mase spongioase gelatinoase. Prin imbibarea cu fluide si absorbtia lor, fibrele de Psyllium detaseaza, distrug si deplaseaza reziduurile toxice din pliurile si zonele greu accesibile ale colonului. Coaja de Psyllium are un efect calmant asupra statului intern al colonului si lubrifiaza peretii interni cu o pelicula fina, alunecoasa, cu rol de protectie. Aceasta pelicula va permite deplasarea mai usoara a rezidurilor metabolice generate ulterior.

I: Care este cantitatea de pulbere COLON CLEANSE recomandata zilnic?

R: Cantitatea difera in functie de persoana. O lingurita de Psyllium ingerata zilnic produce regularitate.Doza maxima este de trei linguri pe zi.Psyllium este o excelenta sursa de fibre alimentare. Nu are efecte asupra reflexelor nervoase, nu are nici un efect negativ asupra intestinelor. Datorita acestor calitati care ai confera superioritate asupra produselor farmaceutice obisnuite, Psyllium-ul se intrebuinteaza in siguranta pe perioade lungi. Doza maxima este de 32 g zilnic, distribuita in cantitati de cite 7 g (o lingura).

I: Care este perioada recomandata pentru tratamentul de detoxifiere cu COLON CLEANSE?

R: Puteti administra COLON CLEANSE zilnic, fara absolut nici un pericol. Acest lucru duce la obtinerea celor mai bune rezultate. Psyllium exercita o curatire si detoxifiere sigure, blinde si eficiente.

I: Trebuie sa asociez tratamentul cu Psyllium unui regim alimentar special?

R: Alimentatia rationala este totdeauna recomandata, dar nu este nevoie de urmarea vreunui regim alimentar special.

I: Exista reactii alergice cauzate de folosirea produsului COLON CLEANSE?

R: Reactiile alergice nu pot fi niciodata excluse atunci cind organismul intra in contact cu orice lucru nou, necunoscut, dar fibrele solubile de Psyllium nu provoaca iritatii sau reactii alergice ( posibil in cazul fibrelor insolubile de tarite de griu ). La unele persoane este posibila aparitia senzatiei de discomfort minim datorita balonarii. In aceste cazuri se recomanda reducere dozei zilnice de Psyllium la jumatate si marirea ulterioara gradata pe parcursul a doua saptamini, pina se ajunge din nou la cantitatea recomandata zilnic. Administrarea acestui produs fara o cantitate suficienta de lichid poate sa cauzeze innabusire. Nu utilizati produsul COLON CLEANSE daca aveti dificultati la inghitire.

I: Pot sa iau medicamente in timp ce utilizez COLON CLEANSE?

R: Nu exista contraindicatii ale acestui produs. Intrebuintarea pulberii COLON CLEANSE nu are nici un fel de legatura cu tratamentele medicamentoase obisnuite, conventionale, deoarece este un produs natural de curatire si detoxifiere. Se recomanda insa utilizarea COLON CLEANSE cu o ora inainte sau dupa administrarea unor medicamente. Nu este indicata administrarea COLON CLEANSE concomitent cu medicamentele deoarece exista citeva speculatii referitoare la posibilitatea amestecarii si retinerii tabletelor in masa de fibre, ceea ce ar impiedica dezintegrarea in intregime a acestor tablete.

I: Ce cantitate de apa este recomandata zilnic atunci cind utilizam COLON CLEANSE?

R: Este indicat sa consumati 8 - 10 pahare de apa zilnic. De asemenea, inghitirea acestui produs fara o cantitate suficienta de lichid poate produce innabusire. Nu utilizati acest produs daca aveti dificultati la inghitire.

Sintem convinsi ca vei fi pe deplin multumit de efectele produsului natural Colon Cleanse.

Colon Cleanse a fost creat in 1981 si a ramas suplimentul original din fibre de psyllium de cea mai buna calitate, 100% natural.

Vrem sa descoperi tu insuti senzatia oferita de surplusul de energie, pofta de viata si liniste sufleteasca, dobindite in urma curei de
detoxifiere.

Annamaria si Jozsef Sipos
MANAGERI

Pentru a va tine la curent cu ultimele noutati
COLON CLEANSE va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul nostru.

 


"Curatarea intestinelor elimina sursa de otravire astfel permitind singelui si energiei sa se regenereze natural. Curatind intestinele renovam organismul"
Chai Yu – hua, medic chinez din sec. 17-lea.
Cele mai bune diete nu pot fi mai bune decit cele mai rele daca sistemul de canalizare al colonului este infundat cu reziduri metabolice si depuneri."
Dr. Norman Walker, pionier in detoxifiere si curatire care a trait 116 ani
"Singurul loc unde poti vedea in zilele noastre un colon sanatos este o carte de anatomie!… Indiferent de starea ta financiara, indiferent de trecutul
sanatatii tale, indiferent de virsta si sexul tau, tu ai acest mucus intarit in colonul tau si vei fi surprins de ce iese din tine."
V.E. Irons, specialist in curatirea colonului si detoxifierea tesuturilor.
"Sistemul digestiv este centrul intregului corp.
El hraneste toate glandele si organele noastre si defapt fiecare celula. Cind sistemul digestiv devine lent, saturat cu acid, si toxic, devine din ce in ce mai ineficient. Pe urma intestinul devine nenatural de acidulat si incearca sa se protejeze secretind o substanta ( glicoproteina ) care formeaza o banda dealungul intregului perete intestinal, "placa mucoida". Intr-adevar aceasta conditie poate sa apara oriunde in tractul digestiv unde exista suprasaturatie cu acid, inclusiv in esofag, stomac, intestinul subtire si colon. Odata cu dezvoltarea acestei probleme digestia devine din ce in ce mai nefunctionala. O problema apare dupa alta, iar intestinul devine un "sistem de canalizare" toxic. Din momentul in care intestinul devine toxic si singele devine toxic datorita singelui care provine din vasele sanguine ale intestinului, care duc substantele nutritive ce hranesc inima, plaminul, creierul, muschii etc., si merge la ficat – nicaieri altundeva, apoi ficatul trebuie sa curete acest singe toxic. Dupa mai multi ani de curatire a singelui toxic venit din intestin, ficatul devine din ce in ce mai lent. Dupa un timp el nu mai functioneaza eficient si surplusul de toxine incepe sa mearga mai departe spre celelalte organe ale corpului: rinichi, inima, limfa, incheieturi, creier, piele, etc. Acolo unde toxinele se depun se va manifesta boala. Unde exista depuneri de toxine, circulatia este necorespunzatoare si exista lipsa de oxigen si elemente nutritive."
Dr. Rich Anderson, ND
"Daca nu cumva traiesti o viata ascetica departe de civilizatie si eviti orice "nebunie" din regimul tau alimentar, singele tau si tesuturile tale vor acumula toxine si treptat vor pierde din vitalitatea lor functionala. Daca nu iti detoxifici regulat organismul de aceste toxine, starea ta va fi din ce in ce mai rea pina cind corpul nu va mai putea suporta, declansind procesul de autopurificare spontana sub forma de diaree, acnee, cosuri, furunculi, pete pe ficat, transpiratie urit mirositoare si altele sau pur si simplu renunta la lupta si cedeaza cancerului, tuberculozei sau altor boli fatale."
The Tao of Health, Sex and Longevity. Din cartea lui Daniel, cea mai bine vinduta in toata lumea.
"Fiecare tesut este hranit de singe, care la rindul sau este alimentat de intestin. Cind intestinul este murdar si singele este murdar si asa mai departe restul organelor si tesuturilor… invariabil intestinul este acela de care trebuie avuta grija inainte ca efectiv boala sa apara."
Dr. Bernard Jensen; DC,ND, PhD.
"In cazul celor peste 22.000. de operatii pe care le-am efectuat personal, niciodata nu am gasit un Colon natural, iar in cazul celor peste 100.000. de operatii executate sub competenta mea nu mai mult de 6% din pacienti au avut un colon normal."
Dr. Harvey Kellogg, MD.