Wellness Plus International - A step to a better health ... naturaly!

074-453-45-48 Suna Acum

15 motive pentru a cumpara Colon Cleanse

Colon Cleanse a fost creat in anul 1981 de catre Pat si Rita Mediratta fondatorii companiei noastre mama, Health Plus din S.U.A.. Colon Cleanse a fost primul produs din lume creat pentru detoxifierea si ingrijirea colonului si a devenit produsul natural Nr.1 in lume in categoria produselor destinate ingrijirii colonului.

Compania noastra mama Health Plus din S.U.A. creatorul produsului Colon Cleanse si pionier in utilizarea Psylliumului la scara industriala prin Colon Cleanse, a fost creatorul unei noi categorii de produse: cele destinate detoxifierii si ingrijirii colonului.

Colon Cleanse este marca inregistrata la nivel mondial, un brand international de mare success comercializat in peste 70 de state spre deplina satisfactie a consumatorilor.

Colon Cleanse este un produs UNIC! NU ARE ECHIVALENT! Contine numai coaja semintei de Psyllium de ce-a mai buna calitate. Succesul acestui produs incearca sa fie copiat de diferite companii din toata lumea, folosind produse cu denumiri care au diferite extensii ale denumirii de Colon Cleanse si au adaugate diferite alte ingrediente pe linga coaja de Psyllium, dar care nici pe departe nu ofera beneficiile produsului nostru.

Compania noastra mama Health Plus din S.U.A., producatorul produsului natural Colon Cleanse este cel mai mare utilizator de Psyllium de pe glob si detine plantatii de Psyllium proprii in India, in zone ferite de poluare. La cultivarea plantei nu se folosesc ingrasaminte chimice si nici pesticide.

Compania foloseste un sistem integrat prin care controleaza intregul process tehnologic, de la stagiul de planta pina la produsul final, astfel calitatea produsului este de neegalat pentru competitori.

Coaja semintei de Psyllium care este ingredientul produsului natural Colon Cleanse trece prin procese tehnologice de curatire, sterilizare si alte procedee astfel coaja semintei de Psyllium din Colon Cleanse este net superioara standardelor impuse de Administratia Farmaceutica din S.U.A.

Toate facilitatile si procesele tehnologice ale companiei respecta cele mai inalte standarde ale F.D.A. (AdministratiA de control al Alimentelor si Medicamentelor din S.U.A.) astfel detine licenta de fabricare si CERTIFICATUL GMP (Licenta pentru standarde stricte de fabricare) din partea F.D.A. (Administratia de control al Alimentelor si Medicamentelor) considerat ca cel mai exigent for mondial.

Colon Cleanse este recomandat de medicii din tara noastra si intreaga lume deoarece este ce-a mai buna sursa de fibre vegetale solubile, este ce-a mai blinda si eficienta metoda de curatire si detoxifiere a colonului impreuna cu o multime de efecte benefice asupra organismului.

Institutul American al Cancerului recomanda consumul zilnic a 20-35 grame de fibre vegetale. Colon Cleanse contine fibre vegetale de ce-a mai buna calitate, astfel este ce-a mai viabila sursa.

Dr. James Anderson de la Universitatea Kentucky a fost primul care a creat dieta bogata in carbohidrati si fibre (HCF) in anul 1974 si a raportat rezultate impresionante la persoanele cu diabet zaharat. Potrivit unui raport al Asociatiei Americane pentru Diabet, fibra imbunatateste controlul concentratiei de glucoza din singe, intirzie absorbtia glucozei, scade tensiunea arteriala si nivelului colesterolului seric si reduce necesarul de insulina.

In anul 1997, F.D.A. ( Administratia pentru controlul Alimentelor si Medicamentelor din S.U.A.) a aprobat un amendament prin care recunoaste ca introducerea fibrelor solubile in dieta reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Noul amendament aminteste Psylliumul ca sursa de fibre solubile. Administratia pentru controlul Alimentelor si Medicamentelor din S.U.A. a recunoscut proprietatile coajei de Psyllium de reducere a nivelului colesterolului din singe si reducere a riscului aparitiei bolilor cardiovasculare.

Colon Cleanse este comercializat cu success de peste 6 ani in Romania spre deplina satisfactie a consumatorilor. Clientii nostrii beneficiaza de consultanta de specialitate si asistenta din partea noastra pentru a putea utiliza produsul corespunzator si a obtine experiente pozitive. Gradul de satisfactie al clientilor este de peste 99% diferenta de 1% o constituie persoanele care nu respecta instructiunile de utilizare.

Colon Cleanse nu se comercializeaza in farmacii si magazine naturiste. Este comercializat printr-un sistem de distributie inovator, modern prin care se urmareste excluderea intermediarilor: depozite, farmacii, magazine naturiste, etc astfel produsul ajunge de la importator direct la utilizatorul final cumparatorii avind posibilitatea sa cumpere produse de calitate exceptionala la cel mai mic pret.

Colon Cleanse este avizat in Romania conform legislatiei in vigoare.

Vizualizati detalii despre produsul original Nr.1 in lume 100% din Psyllium

Sintem convinsi ca vei fi pe deplin multumit de efectele produsului natural Colon Cleanse.

Colon Cleanse a fost creat in 1981 si a ramas suplimentul original din fibre de psyllium de cea mai buna calitate, 100% natural.

Vrem sa descoperi tu insuti senzatia oferita de surplusul de energie, pofta de viata si liniste sufleteasca, dobindite in urma curei de
detoxifiere.

Annamaria si Jozsef Sipos
MANAGERI

Pentru a va tine la curent cu ultimele noutati
COLON CLEANSE va invitam sa va inscrieti la newsletter-ul nostru.

 


"Curatarea intestinelor elimina sursa de otravire astfel permitind singelui si energiei sa se regenereze natural. Curatind intestinele renovam organismul"
Chai Yu – hua, medic chinez din sec. 17-lea.
Cele mai bune diete nu pot fi mai bune decit cele mai rele daca sistemul de canalizare al colonului este infundat cu reziduri metabolice si depuneri."
Dr. Norman Walker, pionier in detoxifiere si curatire care a trait 116 ani
"Singurul loc unde poti vedea in zilele noastre un colon sanatos este o carte de anatomie!… Indiferent de starea ta financiara, indiferent de trecutul
sanatatii tale, indiferent de virsta si sexul tau, tu ai acest mucus intarit in colonul tau si vei fi surprins de ce iese din tine."
V.E. Irons, specialist in curatirea colonului si detoxifierea tesuturilor.
"Sistemul digestiv este centrul intregului corp.
El hraneste toate glandele si organele noastre si defapt fiecare celula. Cind sistemul digestiv devine lent, saturat cu acid, si toxic, devine din ce in ce mai ineficient. Pe urma intestinul devine nenatural de acidulat si incearca sa se protejeze secretind o substanta ( glicoproteina ) care formeaza o banda dealungul intregului perete intestinal, "placa mucoida". Intr-adevar aceasta conditie poate sa apara oriunde in tractul digestiv unde exista suprasaturatie cu acid, inclusiv in esofag, stomac, intestinul subtire si colon. Odata cu dezvoltarea acestei probleme digestia devine din ce in ce mai nefunctionala. O problema apare dupa alta, iar intestinul devine un "sistem de canalizare" toxic. Din momentul in care intestinul devine toxic si singele devine toxic datorita singelui care provine din vasele sanguine ale intestinului, care duc substantele nutritive ce hranesc inima, plaminul, creierul, muschii etc., si merge la ficat – nicaieri altundeva, apoi ficatul trebuie sa curete acest singe toxic. Dupa mai multi ani de curatire a singelui toxic venit din intestin, ficatul devine din ce in ce mai lent. Dupa un timp el nu mai functioneaza eficient si surplusul de toxine incepe sa mearga mai departe spre celelalte organe ale corpului: rinichi, inima, limfa, incheieturi, creier, piele, etc. Acolo unde toxinele se depun se va manifesta boala. Unde exista depuneri de toxine, circulatia este necorespunzatoare si exista lipsa de oxigen si elemente nutritive."
Dr. Rich Anderson, ND
"Daca nu cumva traiesti o viata ascetica departe de civilizatie si eviti orice "nebunie" din regimul tau alimentar, singele tau si tesuturile tale vor acumula toxine si treptat vor pierde din vitalitatea lor functionala. Daca nu iti detoxifici regulat organismul de aceste toxine, starea ta va fi din ce in ce mai rea pina cind corpul nu va mai putea suporta, declansind procesul de autopurificare spontana sub forma de diaree, acnee, cosuri, furunculi, pete pe ficat, transpiratie urit mirositoare si altele sau pur si simplu renunta la lupta si cedeaza cancerului, tuberculozei sau altor boli fatale."
The Tao of Health, Sex and Longevity. Din cartea lui Daniel, cea mai bine vinduta in toata lumea.
"Fiecare tesut este hranit de singe, care la rindul sau este alimentat de intestin. Cind intestinul este murdar si singele este murdar si asa mai departe restul organelor si tesuturilor… invariabil intestinul este acela de care trebuie avuta grija inainte ca efectiv boala sa apara."
Dr. Bernard Jensen; DC,ND, PhD.
"In cazul celor peste 22.000. de operatii pe care le-am efectuat personal, niciodata nu am gasit un Colon natural, iar in cazul celor peste 100.000. de operatii executate sub competenta mea nu mai mult de 6% din pacienti au avut un colon normal."
Dr. Harvey Kellogg, MD.